Fantastiske Valentino sneakers til min Valentino taske

valentino

Selvom du er mor, er det vigtigt, at du også husker at forkæle dig selv. Jeg er selv mor og har selv haft svært ved det, så jeg kender det alt for godt. Jeg har flere gange taget mig selv i at tage ud at shoppe med en veninde og komme hjem med en masse børnetøj. Når jeg shopper til mig selv, gør jeg det altid på nettet, for ellers bliver jeg bare distraheret. Sidste år købte jeg den smukkeste Valentino taske, fordi jeg fik en stor bonus på arbejdet. Jeg bruger min Valentino taske hver eneste dag og har den med mig overalt. Nu er jeg så lidt ude i, at jeg skal have mig et par fede Valentino sneakers.

En Valentino taske for livet

Ej men, hvad skal jeg sige? Min Valentino taske er smuk og speciel, og så passer den til absolut alt. Du kan se den herunder, og den kan stadig købes i dag. Så hvis du vil have en Valentino taske som min, kan du købe den hos Kassandra.

valentino taske

Det er en Valentino taske i medium størrelse. Den er af 100% italiensk skind, og så har den et lækkert for af læder. Jeg købte denne taske, fordi den havde de smukke blomster og hængelåsen på fronten. De elementer er jeg helt vild med, fordi de er lidt specielle. I dag er næsten alle tasker enten sorte eller brune og i helt almindeligt, kedeligt læder. Måske har de lige en kæderem for at gøre dem mere specielle, men det er slet ikke specielt nok til mig.

Denne Valentino taske har skilt sig ud allerede fra første dag, jeg er gået med den. Dels fordi den er hvid og giver en flot kontrast til mit som regel mørke tøj, og dels fordi den bare skriger, at det er en fantastisk Valentino taske af helt unik kvalitet.

Jeg er så glad for, at jeg valgte at købe denne Valentino taske til mig selv. Det var første gang – og det mener jeg virkelig – at jeg lærte at forkæle mig selv, efter jeg fik børn. Inden da købte jeg aldrig nyt tøj eller nye sko. Jeg havde én taske, og det var en slidt rygsæk, der var flere år gammel.

Det er nok med én taske, hvis den passer til alt

Jeg bruger stadig kun én taske, og det er min Valentino taske. For mig gør det ikke noget, at min Valentino taske koster mange penge, hvis den er noget helt specielt. Min Valentino taske er mere end nok for mig. Jeg har ikke behov for flere tasker end den ene.

Den har en fin størrelse, både til hverdag og til fest. Jeg kan lige klemme det nødvendige tøj ned i den, hvis jeg skal på weekendtur med familien, og der pakker vi jo alle de store ting i træningstasker og lignende. Derudover har den et look, der også egner sig til både hverdag og fest. Den kan tone mit kedelige hverdagstøj op, og den kan tone balkjolen lidt ned. Jeg ejer ikke en eneste ting i mit skab, der ikke passer til i farven. Hvis kjolen er lys, er tasken bare et godt fit, og er den mørk, er tasken en smuk kontrast.

Valentino sneakers til min Valentino taske

Ja, nu er vi jo efterhånden kommet godt ind i 2018, og jeg har ikke købt noget til mig selv i år. Jeg har forkælet manden med alt muligt grej, og ungerne har både fået kælke og et bjerg af udendørslegetøj. Nu kan jeg vist godt tillade mig at forkæle mig selv lidt igen.

Jeg vil hellere forkæle mig selv én gang om året med noget, der måske koster lidt mere, men som også giver mere glæde. Det vil jeg hellere, end jeg vil købe nyt tøj en gang om måneden for så at glemme, hvad der er nyt, og hvad der er gammelt.

Et par Valentino sneakers bliver mit næste køb, men nu er jeg bare i tvivl om, hvilken vej jeg skal gå. Der findes nemlig enormt mange Valentino sneakers, som alle er meget forskellige. Nogle af dem er helt vilde med pels og alt muligt, hvor andre er mere nedtonede og afslappede i looket.

skal jeg gå all in?

Mit dilemma er nu, om jeg skal gå all in eller holde mig til den sikre vej. Jeg har fundet to forskellige par Valentino sneakers, som jeg synes er enormt fede, men måske er de lidt for meget. Så opstår tvivlen også i mig, for jeg er jo også mor og ikke 20 år længere. Du kan se de to par Valentino sneakers, jeg har kigget på, herunder.

valentino sneakers valentino sneakers hvid

De første er nok lige specielle nok, til at jeg kan bære dem. Jeg kan nok heller ikke gå med dem til hverdag, fordi de alligevel er blå og måske skiller sig lidt for meget ud. De er overdækket med fjer og lukkes med en lynlås bagpå. Måske kan jeg købe dem til min datter en dag, når hun er stor nok, og så stjæle dem fra hende, uden hun ser det.

De andre Valentino sneakers white, derimod, er virkelig tiltalende, og jeg overvejer dem kraftigt. De kan også fås, hvor pelsen er en anden farve, men hvor skoen stadig er hvid. De her passer nu bare perfekt til min Valentino taske, så jeg overvejer dem kraftigt.

eller skal jeg holde mig til de low-key?

Jeg har også kigget på de lidt mere low-key Valentino sneakers, og de kan skam også noget helt særligt. Selvom de er low-key, er de alligevel ikke kedelige, da de enten har farver eller nitter, der pynter så fint!

De Valentino sneakers du kan se nedenfor er flotte, fordi de ligner helt almindelige sneakers, og så alligevel ikke helt.

Derudover har jeg også fundet et par flotte sorte Valentino sneakers, der også er mere enkle, men med et lille twist. Disse Valentino sneakers går nemlig næsten helt op om anklerne, så de næsten bliver til støvler. Er der også et ord for lave støvletter? Støvl-kers? Aahh, nok ikke…

valentino sneakers sorte

 

Jeg ved endnu ikke, hvilke Valentino sneakers jeg ender med at købe. Jeg tror, jeg går med de hvide med pels, men jeg vil lige høre mig omkring. Du er også mere end velkommen til at skrive til mig, hvad for nogle, der er dine favoritter!