Hold børnene beskæftiget med en trampolin

boern trampolin hopper

Børn elsker at bruge deres krop og at være aktive. Derfor er en trampolin en rigtig god måde at beskæftige samt aktivere din børn på. Mange af os kender det måske; børnene er rastløse og det føles som om de ligefrem løber på væggene. Måske står du alene med to eller flere børn, du skal lave aftensmad og nu går det løs. Du er træt efter en lang dag på arbejde, børnene har siddet stille det meste af dagen i skole eller institution og nu skal der brændes energi af! Desværre går det ud over køkkenet og du kan ikke få ro til hverken madlavning eller noget andet. Mange af os har prøvet at stå i den situation, og her er det en god idé at være forberedt og sørge for at børnene kan aktiveres og bruge deres energi – også når de ikke er i skole, børnehaven eller leger med kammeraterne.

boern trampolin hopper

God aktivitet til børnene

En god måde at aktivere børnene og holde dem beskæftiget på, er med en trampolin. Børnene elsker at hoppe på trampoliner – det aktiverer deres krop og de får brændt energi af på en god og aktiv måde. Samtidig får du selv et pusterum, når du er træt efter arbejde, når der skal laves mad eller bare trænger til en kop kaffe. Uanset hvad så kan du på en god måde holde din børn beskæftiget med en trampolin. Mange har en trampolin stående i haven, som børnene kan brug når de har lyst – og der findes trampoliner i mange forskellige størrelser og til forskellige aldersniveauer.

Hvilken trampolin er bedst?

Du skal vælge den trampolin, som passer aller bedst til dig og dit barns behov. Måske har du små børn, og derfor er det en god idé at vælge en mindre trampolin, så børnene kan komme op på den, og så den ikke virker for stor og skræmmende for dem. Måske har du flere børn, som godt kan lide at lege sammen, og så skal der selvfølgelig være plads til at de alle kan være med på trampolinen. Her vil det være en god idé at købe en trampolin, der er større. Sørg for at der er plads til at børnene kan hoppe på den uden at de risikerer at hoppe ind i hinanden. Det er nemlig vigtigt at have sikkerheden med i tankerne, hvis eller når du overvejer at købe en trampolin til din børn. Overvej også om trampolinen skal være med et sikkerhedsnet.