Udsøgt brunch buffet Ringsted

Brunch buffet Ringsted

Udvalget af restauranter der tilbyder brunch buffet i Ringsted er uoverskueligt stort. Det er ikke til, at finde ud af hvilken brunch der er den bedste, da de færreste har tid eller ressourcer til at prøve alle. Derfor har jeg valgt, at gøre det nemt for jer, da jeg har fundet den bedste brunch buffet Ringsted. Inde jeg afslører hvilken brunch i Ringsted der er den bedste, vil jeg godt have lov til at sige noget. Standarden for brunch, buffet eller ej, er ekstrem høj her i Ringsted. Jeg har prøvet det meste i byen og jeg har endnu ikke fundet en restaurant, hvor jeg har fået en decideret dårlig brunch. Omvendt kan man sige nu, hvor standarden er så høj, kræver det noget helt specielt at skille sig fra mængden. Det lykkedes alligevel for en restaurant som jeg aflagde et besøg i sidste uge.

La Rustica er navnet på den restaurant, som ifølge mig, serverer den bedste brunch buffet i Ringsted. I butikscenteret Ringstedet finder du La Rustica, som er en italiensk inspireret restaurant. De har alverdens god mad. Du har både mulighed for brunch, nachos, burgere, pizzaer og diverse fiskeretter. Sagt med andre ord, finder du virkelig mange forskellige retter. Jeg var allerede bekendt med La Rustica. Jeg havde dog kun prøvet deres pizzaer, hvilke også er virkelig lækre. Men i min søgen på Ringsteds bedste brunch, kunne jeg ikke undgå at tage en tur forbi La Rustica.

Brunch buffet med italiensk pift

Der er stor forskel på om brunchen er portionsanrettet eller buffet. Det er også meget individuelt fra person til person, om man er til det ene eller til det andet. Jeg er personlig stor tilhænger af buffet. Hvilket jeg har indtrykket af, de fleste er. Men jeg vil også vurdere at det er sværere at servere en lækker buffet end det er at servere en lækker tallerken. Derfor gav det også endnu flere plus point i min bog, at La Rustica formår at have en brunch buffet som både er frisk og lækker. Der er selvfølgelig flere ting der var med til at gøre La Rustica, til den bedste brunch buffet Ringsted. Nu nævnte jeg frisk og lækker, så lad mig starte der. En af de absolut vigtigste, men samtidig måske det sværeste, er at holde buffeten frisk. Nogle brunch buffeter bliver stillet frem ved 8-9 tiden også får den ellers lov til at passe sig selv derfra. Hos La Rustica i Ringsted, bliver buffeten konstant tilberedt på ny, da kokkene løbende laver frisk mad og tilbehør. Det er et kæmpe plus i min bog og en god oplevelse for gæsten.

På den anden side nytter det ikke noget, at maden er frisk hvis den ikke smager godt. Heldigvis er La Rustica’s brunch helt udsøgt. De er inspireret af det italienske køkken, hvilket man sagtens kan ses. Friske italienske råvarer komplimenterer de notoriske elementer. Med andre ord får du meget mere end bare æg, pølser og bacon. Derudover kan jeg tilføje deres juice og smoothies er helt i top også, det kan jeg klart anbefale.