Fedeste havemøbelsæt til mit sommerhus

havemøbler

I slut juni har jeg taget to ugers ferie, og jeg glæder mig som et lille barn, eftersom jeg skal forbi sommerhuset i Rørvig og nyde den danske sommersol. Det er også ved at være tiltrængt med en ferie, da sidste gang jeg havde fri er helt tilbage omkring jul, udover diverse helligdage selvfølgelig.

Til sommerhuset har jeg i forrige uge været ude at kigge på nogle nye havemøbler, som kan give et frisk pust til terrassen. Her faldt jeg over et sæt særdeles flot havemøbelsæt på havemoebelshoppen.dk, der kan dække op til 6 personer plus det løse ved bordenderne. Det passer perfekt ind til vores sommerhus, der har den der lidt svenske sommerhusstil med en facade af mørkt træ.

Vedligeholdelsesfrit er lige sagen for mig

Jeg endte med at købe det vedligeholdelsesfri havemøbelsæt Cebu Geneve 280, der er udført i den flotteste sorte aluminiumstel og sorte nonwood lameller. Du kan se det herunder:

havemøbelsæt til 6 personer

Det bedste ved havemøbelsættet er sgu, at både bord- og havestolene er vedligeholdelsesfrit, hvilket er praktisk, når de er placeret i sommerhuset. Det er kun om sommeren jeg dribler forbi vores sommerhus, så det ville ikke være super smart med havemøbler lavet af fx teaktræ, eftersom jeg ville skulle behandle dem med olie 2-3 gange om året.

Til bordet medfølger der som sagt 6 stole, så der er også plads til eventuelle gæster, som vi har på besøg i sommerhuset. Det er dejligt, og ellers kan bordet slås ind, så det ikke fylder alt for meget. Prisen for sættet var 3.900 kr. og nedsat fra ca. 8000 kr., så jeg er ganske tilfreds med mit seneste køb, hvor jeg sparede halvdelen af prisen på at købe mit billige havemøbelsæt online.

Mangler du nogle havemøbler, så kan jeg godt anbefale dig at kigge lidt rundt omkring på nettet, da du har rigtig gode muligheder for at finde nogle lækre møbler til en god pris modsat de dyre møbelforretninger.

Rutinen i sommerhuset

Det bliver først gang jeg er i sommerhuset i år, så udover at stille mine havemøbler frem, så skal jeg også klare de andre klassiske rutiner i forbindelse med opstart af sæsonen. Her har jeg opgaver som at slå græsset, klippe hæk, tænde for vandet og få støvet overfladerne af indenfor.

Når alt er klaret, så vil jeg traditionen tro, også få tændt op under grillen, hvor der smækkes et par gode ostepølser på og så dertilhørende salat, og friske kartofler fra Samsø. Der findes vitterligt ikke noget bedre end god grillmad, og så når den serveres under idylliske forhold i sommerhuset.

Til de sene aftentimer, så har jeg både tæpper og i værste tilfælde en varmeblæser, men det plejer som regel ikke at være et problem. Slet ikke hvis vejret holder, som det er nu, så kommer til at have svært ved bare at falde i søvn. Hele den sidste uge sov jeg nærmest uden dyne, og er faktisk også vågnet et par gange i løbet af natte, fordi jeg har haft det så varmt.

Men en ting er sikkert, jeg glæder mig i hvert fald til min ferie og til at komme i sommerhuset.

Skal du også nyde den danske sommer i år?